ELPRO felhő alapú, IoT megoldások a hőmérséklet monitorozáshoz


Egy modern felhő alapú monitoring megoldás IoT hőmérséklet-érzékelőkkel - könnyű a telepítése, konfigurálása és a bővítése

Az ELPRO Cloud

GxP-kompatibilis, hitelesített, szabadon bővíthető vezeték nélküli megoldás, melyet kisebb gyógyszertárak és klinikák számára, gyógyszerek tárolásához, helyiségekhez és laboratóriumokhoz fejlesztettek az ELPRO GxP szakértőinek közreműködésével. Bárhonnan, akár egy okostelefonon keresztül, a nap 24 órájában és a hét minden napján hozzáférhetőek a kritikusan fontos adatok.

Néhány gyors kérdés a felhőalapú szolgáltatásokkal kapcsolatban


Van validációs terve, kockázatelemzése a cégnek? A validációs jelentést biztosítja a szoftver szolgáltatója? A szoftver, mint szolgáltatás megfelel a GAMP5 irányelveinek? A szoftver szállítója átfogó változáskezelési értesítéseket és dokumentációt nyújt? Ha nem, vagy nem biztos benne, az ELPRO segíthet.

Töltse le az INGYENES ellenőrző listánkat.

Letöltés

LIBERO CE

Bemutatjuk az ELPRO cég új LIBERO CE típusú hőmérséklet regisztráló készülékét, mely tökéletesen alkalmas kriogenikus tartályok (dewar edények, szállítókannák), ULT fagyasztók és szárazjeges szállítódobozok hőmérsékletének monitorozására -200°C értékig. 

3 évig használható újratöltés nélkül!  Újra konfigurálható és újraindítható.

Automatikus szabványosított PDF jelentéskészítés az USB csatlakozón keresztül.

Többféle, külső Pt100 érzékelőkkel (M8 csatlakozóval) a hőmérsékleti tartomány -200 ° C .. + 400 ° C

LIBERO W

A vezeték nélküli hőmérséklet figyelő, regisztráló és jelentéskészítő

Konfigurálatlan, egy bázisállomást és egy érzékelőt tartalmaz belső szondával.

Ha a LIBERO W érzékelőt -35 ° C és -10 ° C közötti hőmérsékleti tartományban használja, akkor használjon két darab lithium-metal elemet (AAA), és helyezze az érzékelőbe*.

A gyártási kalibrációs tanúsítvány 3 kalibrációs pont elektromos kalibrálást tartalmaz (-35 ° C, 0 ° C, +50 ° C) és 3 kalibrációs pontot termálfürdőben (0 ° C, +15 ° C, +25 ° C)

*A lithium-metal akkumulátorokat nem tartalmazza.