LIBERO W

A vezeték nélküli hőmérséklet figyelő, regisztráló és jelentéskészítő

Próbálja ki most!

Amit kínálunk Önnek az egy olyan készülék, melynél nyugodt lehet, hogy gyógyszerkészítmények tárolása az előírások szerint történik. A készülék napi jelentést tud készíteni Önnek és hogy lekérdezze, nem kell mást tennie, csak összeköti a számítógéppel és fölösleges körök nélkül automatikusan elkészít Önnek egy olyan pdf fáljt, ami kimutatja diagramban, mikor milyen hőmérsékleten volt tárolva a gyógyszer. A készülék, nem csak figyelni képes. Jelez, ha a beállított adatok helyett eltérő értéket észlel a tárolás közben. 

Nem kell bajlódni a kábelkötegekkel, nincs amit véletlenül kihúzzon csatlakozóból, vagy aminek tönkremenne a csatlakozása. Bámulatos, könnyen használható készülék. Elfelejtheti, hogy napokig kellene tanulmányoznia a használati utasítást vagy szakembert kell hívnia plusz költségért a beüzemeltetéshez. Egyszerű a menürendszere, ahol nem kell önnek külön beállítani egyesével a paramétereket. Nyugodt maradhat, hiszen a kétperces üzembe helyezéshez nem kell külön képesítés, bárki be tudja üzemelni. A pár perces videók segítenek Önnek a készülék használatában.

Kivan zárva, hogy Önnek rövid időn belül költeni keljen rá! Hosszú ideig lehet használni és a készülék jelez, ha merülne az elem. Nem kell sem szervizköltség, sem készülékcsere. Az elem bármelyik boltban kapható hozzá. 

Egyszerű jelentéskészítés

Egyszerű telepítés

Konfigurációs beállítások alkalmazása

Egyszerű működés

Hőmérséklet figyelmeztetés

Jelentések tartalma