LIBERO felhőalapú megoldások

Kezelhető előírások betartása és okos adatkezelés a LiberoMANAGER segítségével.
Az egyszerű adatokat üzleti intelligenciává alakíthatja. Csökkentse a költségeket és javítsa a minőséget a vállalat egyes részlegeire szabott munkafolyamatokkal, amelyek hatékony folyamatokat és tiszta adatokat eredményeznek, amit az kezelőfelületen tud elemezni.


SWA_liberoMANAGER License Archive 


Éves előfizetés, az összes hőmérsékleti jelentés biztonságos és megfelelő tárolása a felhőben. Azonnali értesítés hőmérsékleti eltérés esetén, egy felhasználót (csak megtekintésre), 500 jelentést tartalmaz évente.


SWA_liberoMANAGER License Trace 


Az Ön személyes asszisztense a szállítmányok nyomon követésére és az eltűnt adatgyűjtők emlékeztetésére. Adatait felhőben tárolhatja, és nyomon követheti a szállítási folyamatait. Magába foglal két felhasználót (megtekintésre és szerkesztésre), 1000 jelentést tartalmaz évente.


SWA_liberoMANAGER License Assess 


Egy felhő adatbázis az összes szállítási folyamatnak ellenőrzésére. Minden adatgyűjtő mozgást hatékonyan kezelnek, és a döntést azonnal megküldik a rendeltetési helynek. Magába foglal 2 felhasználót (értékelő / jóváhagyó és egy megtekintő felhasználót), 2 000 jelentést tartalmaz évente.


SWA_liberoMANAGER License Unlimited 


Maximalizálja az eredményt, hogy minimális hatással legyen a szervezetére. A korlátlan méretű testreszabott megoldás az Ön egyedi folyamatához igazodik. Az éves karbantartási díj tartalmazza a normál munkafolyamatokat, korlátlan adatrögzítés, 10 GB-os adatmennyiséget.